- A YASO® teljesen új dimenziót hoz az egész szójabab felhasználásában a természet szabályait követve. A YASO® génmódosítás mentes, természetes körülmények között csíráztatott egész szójabab, főzött, darált és végül pasztőrözött termék. Az élelmiszergyártás és catering kiváló új alapanyaga.
- Kíváló beltartalma miatt az élelmiszeripar különböző szegmenseiben is érdemes felhasználni:
- Teljes értékű növényi fehérjeforrás vegetáriánus ételekhez.
- Könnyen emészthető fehérjét tartalmaz és íze kellemes.
- Alacsony szénhidrát tartalma miatt a fogyni vágyók és cukorbetegek étrendjébe is illeszthető.
- A YASO páratlan előnye, hogy olyan gluténmentes terméket is lehet készíteni felhasználásával, aminek a szénhidrát tartalma csökkentett.
- A magas diétás rost tartalma az emésztést segíti.
- A keringés szempontjából fontos az omega 3 és omega 6 telítettlen zsírsav tartalom.
- Az ikonokra kattintva olvashat a YASO felhasználásának előnyeiről egyes élelmiszeripari szegmensre nézve.